35.5 C
Tirana
17 / 07 / 2024

‘Përfitojnë rreth 3 mijë shqiptarë’, Rama paralajmëron marrëveshje me Kroacinë

Kryeministri Edi Rama shprehet se Shqipëria dhe Kroacia kanë përfunduar raundin e parë të negociatave për marrëveshjen e sigurimeve shoqërore.

Nga njohja e viteve të punës do të përfitojnë rreth 3 mijë shqiptarë që punojnë në Kroaci, shprehet Kryeministri.

“Shqipëria dhe Kroacia përfunduan raundin e parë të negociatave për marrëveshjen e sigurimeve shoqërore Pas përfundimit të procesit teknik do të ndiqen të gjitha procedurat për ratifikimin e kësaj marrëveshjeje. Rreth 3 mijë shqiptarë që punojnë në këtë vend do të përfitojnë nga njohja e viteve të punës”, shkruan Rama në Facebook.

Artikujt më të kërkuar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x