19.5 C
Tirana
19 / 05 / 2024

Nuk justifikoi pasurinë, KPA largon nga drejtësia prokuroren e Lushnjës

Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka larguar nga sistemi i drejtësisë prokuroren e Lushnjës Natasha Prifti (Shallapi), për shkak të problemeve me pasurinë. Ajo u konfirmua në detyrë nga KPK, edhe pse vërejti pasaktësi në lidhje mungesën e burimeve të ligjshme prej 3.2 milion lekë. Edhe pse me probleme me pasurinë ajo u konfirmua në detyrë nga KPK por vendimi u ankimua nga Komisioneri Publik.

Natasha Prifti (Shallapi) përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2008 dhe pas një periudhe stazhi në Fier u emërua prokurore në Prokurorinë e Gjirokastrës. Që prej vitit 2012, ajo ushtronte detyrën në Prokurorinë e Rrethit Lushnje.

Artikujt më të kërkuar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x