25.5 C
Tirana
25 / 06 / 2024

Në përvjetorin e shenjtërimit të Nënë Terezës, piktori i njohur Pashk Përvathi shprehet nëpërmjet pikturës!

Pasi shumë kanë uruar dhe përshëndetur shenjtërimin e Nënë Terezës në shume mënyra dhe nga shumë personalitete politike dhe shoqërore, vëmendje të veçantë tërheq kjo pikturë e Pashk Përvathit, I cili me mjeshtërinë e tij ka arritur të shprehë si gjithmonë dashurinë, mirënjohjen dhe emocionet e tij në telajo!


Piktura mban emrin “LUTJA” dhe pasqyron më së miri Nënë Terezën e të gjithë shqiptarëve!

Artikujt më të kërkuar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x