23.5 C
Tirana
13 / 07 / 2024

“Jemi të vetëdijshëm që s’jemi suedezë”, Rama për të drejtën e informimit: Të mos kemi frikë nga drita…

Kryeministri Edi Rama merr pjesë në konferencën Ndërkombëtare të Komisionerëve të Informimit, edicioni i 15-të, forumi më i lartë dhe më i rëndësishëm i bashkëpunimit e koordinimit të Autoriteteve botërore regullatore të së drejtës për akses në informacionin publik dhe transparencën.

“Jemi krejt të vetëdijshëm që nuk jemi suedezë..” tha Rama duke pranuar se duhet punë për të drejtën e informimit duke shtuar ‘se ka një rrugë të gjatë për të bërë përpara’

Rama nxiti përdorimin e teknologjisë për të ofruar sa më shumë informacion.

“Të mos kemi frikë nga drita por ta përfaqësojmë dhe të punojmë më ngushtë me institucione si zyra e komisionerit dhe Avokati i Popullit” tha Rama.

Artikujt më të kërkuar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x