12.5 C
Tirana
01 / 03 / 2024

Rinovimi/ Rama: Në pranverë do kemi Kongres Zgjedhor të PS për të pasur një Kryesi dhe Asamble të re

Në fund të Kongresit të PS kryeministri Edi Rama dha lajmin se  në pranverë do mbahet kongresi zgjedhor i PS për të brë zgjedhje brenda partisë.

“Duhet të përgatitemi që në pranverë te kemi një kongres zgjedhor të PS për të pasur një kryesi të re për të pasur një asamble të re sepse dhe vetëm këtë pikë kam. Ne nuk na shkon më që themi ejani jemi të hapur, ejani jemi të hapur dhe që fatkeqësisht ata që na votojnë të mos kenë besim se ne jemi vërtet të hapur.

Edhe ne nuk na shkon që ndërkohë që marrim komplimente dhe lëvdata nga e gjithë familja e madhe ne ta kemi barazinë gjinore të sanksionuar në nivele të larta dhe kur vjen puna kemi në statutin e partisë që drejtimi i organizatës socialiste të drejtohet të bëhet nga një grua apo djalë.

Sot ka kryetarë të tërë organizatash që thonë ne këtu s’kemi gra. Po kush i ka pjellë këta dhe me kë i kanë bërë fëmijët këta. Kjo është skandaloze ashtu sikundër ne nuk na shkon më që ti duam nga larg dhe ti respektojmë nga larg dhe ti dëgjojmë nga afër vetëm kur vijnë periudhat e zgjedhjeve njerëzit e punës e njerëzit e Shqipërisë që jeton jashtë administratës shtetërore dhe që meritojnë të dëgjohen rregullisht nga PS dhe që meritojnë të bëhen pjesë e saj aktive…”, tha Rama.

Artikujt më të kërkuar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x