12.5 C
Tirana
01 / 03 / 2024

Qeveria u ndalon institucioneve përdorimin e fondit të veçantë për shpërblimin e punonjësve

Institucionet qendrore dhe vendore nuk do të mund të përdorin fondin e veçantë buxhetor për shpërblime punonjësish për festat e fund-vitit.

Vendimi i miratuar nga qeveria parashikon gjithashtu ndalimin e shpenzimit të parave edhe për festat. Ky është viti i pestë që qeveria ndalon dhënien e shpërblimit për rreth 185 mijë punonjësit e administratës në nivel qendrore dhe vendor.

Megjithatë, ashtu siç ndodhi vitin e shkuar, administrata mund të përfshihet në paketën që Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë që po përgatit për fundvit.

Artikujt më të kërkuar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x