11.5 C
Tirana
22 / 04 / 2024

KONKURSI KOMBËTAR PËR GAZETARINË FACT-CHECKING/ Nesër fituesit

Çmimi i parë mban emrin e gazetarit Fatos Baxhaku

Fatos Baxhaku ishte shembulli i gazetarit me integritet dhe me parimet e një gazetarie cilësore. Profesori ishte udhërrëfyesi i disa brezave të gazetarëve, që sot janë aktiv në median shqiptare.

Me dëshirën e mirë që shembulli i tij të vijojë të trashëgohet, Faktoje ka nderin që për të tretin vit radhazi të organizojë konkursin kombëtar të gazetarisë fact-checking dhe të vlerësojë me çmimin e parë “Fatos Baxhaku”, shkrimin më të mirë të verifikimit të Fakteve.

Artikujt më të kërkuar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x