23.5 C
Tirana
24 / 06 / 2024

Mbretëresha Elizabeth II mbërrin në Edinburgh! 

Arkivoli me trupin e Mbretëreshës ka mbërritur në Edinburgh në orën 17.30. Gjatë gjithë rrugës nga Balmoral, kortezhi është përshëndetur e nderuar nga mijëra njerëz. Ndërkohë në Edinburg, mijëra të tjerë në të dy anët e rrugës kishin dalë për të pritur për herë të fundit Mbretëreshën e tyre të dashur! Nga transmetimi live i BBC World News dallohej qartë nderimi e veneracioni i njerëzve për gruan më të shquar të tyre dhe që i udhëhoqi për 70 vjet!

Artikujt më të kërkuar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x