32.5 C
Tirana
23 / 07 / 2024

Apple iPhone 15 Ultra thuhet se do të zëvendësojë modelin Pro Max për vitin e ardhshëm 

Pas lajmeve se Dynamic Island i Apple do të zgjerohet në të gjithë familjen e iPhone 15, reporteri i Bloomberg Mark Gurman tani raporton se kompania mund të ri-emërojë telefonin e saj më të madh dhe më të shtrenjtë në iPhone 15 Ultra, duke u larguar nga përcaktimi i mëparshëm Pro Max.

Që nga viti 2019, Apple ka përdorur etiketimet “Pro” dhe “Pro Max” për telefonat e saj të nivelit më të lartë. Përdorimi i Ultra do të përafronte etiketimin me linjën Apple Watch e cila tani shet një model Ultra. Përveç kthimit të Dynamic Island, Gurman parashikon që iPhone 15 i ri do të ketë një port USB-C, pjesërisht në përgjigje të ligjit të ri të BE-së që kërkon që telefonat inteligjentë të prodhuar pas vitit 2024 të kenë karikuesit e rinj.

Në të ardhmen e afërt, përdoruesit e Apple mund të presin ardhjen e veçorisë Apple Pay Later që i lejon blerësit të ndajnë transaksionet në katër këste, si dhe lançimin e mundshëm të modeleve të reja të Mac Mini, Macbook Pro dhe iPad Pro përpara fundit të vitit.

Artikujt më të kërkuar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x