8.5 C
Tirana
22 / 04 / 2024

SHFAQJA PËR FËMIJË 🎭”FUQIA E DËSHIRAVE”🎭

Shtëpiza e vogël prej druri, të cilën gjyshi e ndërtoi në oborr për Kenin dhe Mein kur ishin të vegjël, është zhdukur. Së shpejti shtëpia dhe oborri do shndërrohen në një pallat gjigand dhe kati i parë do të jetë një dhomë e madhe, e mbushur plot me videolojëra.
Ky është një lajm fantastik për Kenin, por jo për Mein, e cila e ka shumë përzemër shtëpizën prej druri në oborr, që gjyshi e ndërtoi për të dhe vëllane e saj që të luanin.
Jori, djali kureshtar nga e kaluara, gjendet papritur brenda shtëpizes prej druri. Dëshira e tij për të ditur si do luajnë fëmijet pas 100 vitesh është bërë realitet.
A janë videolojërat aq interesante për Jorin, sa ai të vendosë të qendrojë përgjithmonë në një shekull tjetër dhe të braktisë lojërat me shokët e tij?

Artikujt më të kërkuar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x