24.5 C
Tirana
23 / 06 / 2024

A jeni gati që çdo gjë të bëhet Smart?

Deri në vitin 2050 2/3 e popullsisë globale do të jetojë në qytete dhe metropole. Për të përballuar këtë fluks urbanistik të njohur nga mbarë bota, ka filluar projektimi i qyteteve të modernizuar me emrin e koduar ” smart city” ku do të parashikohen në mënyrë të detajuar objektet sociale, transporti qytetas dhe ndërqytetas për të patur një levizje sa më të organizuar dhe të shpejtë.

Artikujt më të kërkuar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x