20.5 C
Tirana
21 / 05 / 2024

8 vite më parë/ Vizita e Papa Françeskut në Shqipëri, vendin e parë evropian

Papa Françesku më 21 shtator 2014 vizitoi Tiranën, përqafoi popullin e sprovuar nga diktatura komuniste, kremtoi Meshën dhe përforcoi në fe bashkësinë katolike, inkurajoi forcën e dialogut ndërmjet feve, në perspektivën e së mirës së përbashkët, në një vend me shumicë myslimane dhe inkurajoi gjithë popullin për të vazhduar në udhën e demokracisë.

Gazetarja e RTSH-së Mira Tuci me Papa Françeskun në avion përpara mbërritjes në Shqipëri

Artikujt më të kërkuar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x